FOODMASTER NIEUWEGEIN

FOODMASTER NIEUWEGEIN Dat is lekker meegenomen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1517 beoordelingen
24 jan 2022 om 3:54 Patat veel te zout en slap. Pindasaus dikke brij. Ben ik niet gewend van jullie!
24 jan 2022 om 0:16 Ezowaar de patat uitstekend gebakken. En zonder harde stukken. Ook kroket was super gebakken.
23 jan 2022 om 10:09 Echt vies man
22 jan 2022 om 22:53 Normaal gesproken is de kwaliteit beter. De friet was nog wel warm maar slap en totaal niet krokant. Wellicht door de drukte, geef het daarom nog een keer de kans aangezien de eerdere ervaringen beter zijn.
20 jan 2022 om 18:40 Helaas, de groenten door de pittige kip waren verbrand, bah! Dit zijn wij van jullie niet gewend
16 jan 2022 om 10:19 patatje stoofvlees, 2 kinder menu's en 1 patatje gyros, daar mag wel iets meer gyros bij, verhouding patat en gyros klopt niet. Verder goed.
15 jan 2022 om 20:10 Eten was goed van kwaliteit ook goede bak knoflooksaus bij de kapsalon alleen snap ik niet waarom je extra moet betalen voor de sambal.
10 jan 2022 om 19:40 Patat oorlog was prima, patat gyros niet te eten zo de kliko in en pita shaorma leek wel meerdere keren opgebakken echt met tegen zin gegeten. bezorging was goed mag ook wel afstand is maar 700m
8 jan 2022 om 12:33 Ik bestel hier vaker een bittergarnituur. Altijd netjes optijd!
7 jan 2022 om 16:21 Broodje kroket besteld maar miste het broodje. Maakt het toch een stuk minder lekker, terwijl ik er wel voor betaalde.
6 jan 2022 om 21:43 Op de website staat 20 min Na bestellen staat krijg je de bevestiging 30-40 min. Bezorgd na 65 min Wees gewoon eerlijk zodat de mensen weten waar ze aan toe zijn. En dan is deels je eten nog koud ook.
29 dec 2021 om 20:18 Lekker, warm, knapperig, kortom helemaal top